Over Villa Coucou

Villa Coucou is gesticht en geopend door Jonathan in 2018 en 2019, maar de droom om een restaurant te openen heeft hij al sinds jongs af aan. Met veel ervaring en een duidelijke visie over eten, drinken en service startte hij aan zijn eigen project.

Niet lang nadat hij in Nederland aankwam werd hij verliefd op dit prachtige historische gebouw in de laan van Meerdervoort, wat een grote renovatie nodig had. Vanaf het eerste moment stimuleerde hij iedereen om zich heen om hem te helpen met zijn (soms uitbundige) ideeën.

Creëer een bar apart van het restaurant, verplaats de keuken van de kelder naar de begane grond, transformeer de garage tot een eventlocatie of tearoom en wat dacht u van een jeu de boules baan, binnen én buiten!

Jonathan wilde dat Villa Coucou dé plek werd voor een gezellige avond uit, een zakelijke lunch, een goede kop koffie met een vriendin, om te proosten op het weekend, maar vooral een warm welkom voor elke gelegenheid. Een plek waar hij en zijn vriendin Kim beiden hun passie voor de horeca kunnen delen.

Het is niet voor niets dat een aardige gastvrouw u verwelkomt, uw jas aanneemt, u rondleidt wanneer u voor de eerste keer bij ons bent, onze bartenders vragen naar uw voorkeuren om een cocktail speciaal voor u te creëren en ons team uw water en wijn zonder te vragen voor u aanvult. Dit is namelijk ook de manier waarop we onze vrienden thuis ontvangen.